Αλέξανδρος Κοφτερός: Μαθαίνω Κώδικα Προγραμματισμού με τους Γονείς μου!

LOCAL TECH NEWS
Typography

O Αλέξανδρος Κοφτερός, από το Δημοτικό του Άγιου Σπυρίδωνα, μας μίλησε για την πρωτοβουλία Μάθε Προγραμματισμό - Γίνε Υπερ-Ήρωας και την εκδήλωση Μαθαίνω Κώδικα Προγραμματισμού με τους Γονείς μου! που θα γίνει στην Λευκωσία την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά ολοήμερη εκδήλωση με εκπαιδευτικά εργαστήρια για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Τα εργαστήρια είναι ΔΩΡΕΑΝ και η εγγραφή είναι ελεύθερη για παιδιά και γονείς από ΟΛΑ τα σχολεία της Κύπρου! Σας περιμένουμε όλους.

Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κώδικα, της Εβδομάδας Ρομποτικής και της Ώρας Κώδικα. Ο Cyprus Computer Society και οι οργανισμοί Code Week Cyprus, CyRIC, Science & Space Cafe, RISETech Media και Σύνδεσμος Γονέων Δημοτικού Αγ. Σπυρίδωνα (Λευκωσία) διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «Μάθε Προγραμματισμό – Γίνε Υπερήρωας». Οι εκδηλώσεις έχουν ως στόχο την προώθηση της πληροφορικής και του προγραμματισμού, προσφέρονται δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν από 15 Οκτωβρίου μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2016. Χορηγοί επικοινωνίας Politis.com.cy - Εφημερίδα Πολίτης και DisruptCyprus.com.

Δείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ.

Ακολουθήστε τα hashtags #CodeEU, #CodeCy, #CodingOurFuture για ενημερώσεις από τις εκδηλώσεις στην Κύπρο αλλά και το εξωτερικό.

Blogger/Curator @ DisruptCyprus.com

panispieri150 2Panagiotis Pieri

My handfull background >>> LinkedIn.

Follow all my tech posts via #SharePanis.
Drop me a line about growth hacking, startups, disruption and tech via twitter @panispieri