Κυπριακή επιτυχία στην 28η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής

TECH NEWS
Typography

Ο Κυπριακός Σύνδεσμός Πληροφορικής (Cyprus Computer Society - CCS) είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την επιτυχή παρουσία της Κυπριακής Ομάδας στην 28η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής, η οποία διεξήχθη στο Καζάν – Ρωσία, από τις 12-19 Αυγούστου 2016.


Συγκεκριμένα, απενεμήθη χάλκινο μετάλλιο στον Άγγελο Πελεκάνο, ο οποίος με τις επιδόσεις του τιμά την Κύπρο. Σημειώνεται ότι οι επιδόσεις αυτές είναι συνέχεια προηγούμενων διακρίσεων σε Ολυμπιάδες Πληροφορικής και πιο συγκεκριμένα της περσινής Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Πληροφορικής που διεξήχθη στο Almaty - Kazakhstan, όπου απενεμήθη επίσης χάλκινο μετάλλιο στον Άγγελο Πελεκάνο και της φετινής 24ης Βαλκανικής Ολυμπιάδας Πληροφορικής που διοργανώθηκε από το Cyprus Computer Society υπό την αιγίδα και στήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στη χώρα μας, όπου η Κύπρος κέρδισε ένα αργυρό μετάλλιο με τον Άγγελο Πελεκάνο και ένα χάλκινο με τον Ευριπίδη Παπαευριπίδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του CCS συγχαίρει θερμά τόσο τον Άγγελο όσο και όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, ιδιαιτέρως δε τους εκπαιδευτές οι οποίοι αφιλοκερδώς προετοίμασαν την ομάδα και προσβλέπει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.