Νέα ανά Κατηγορία

Δεχόμενος πρόσκληση από κρατικούς αξιωματούχους της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο ανώτερος εκτελεστικός λειτουργός για θέματα επιχειρησιακής ανάπτυξης της Lykke, Δημήτριος Ζάμπογλου, θα παραστεί στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ (SPIEF) στην Αγία Πετρούπολη.

Στις 24 Απριλίου ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων και το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας ανακοίνωσαν ότι θα στηρίξουν χρηματοδοτικά τη συμμετοχή επιλεγμένων νεοφυών επιχειρήσεων στο δημοφιλές Web Summit 2017.

Πρόσφατα η IMH διοργάνωσε το 9ο συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και μέρος του προγράμματος ήταν η παρουσίαση του επιτυχημένου κυπριακού food ecommerce startup Foody.

Η ReChen συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιχειρήσεις Νέων του Junior Achievement.

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση του #BaSE - Become a Successful Entrepreneur και την παρουσίαση των τελικών αποτελέσματων αυτου του εξαιρετικού Erasmus+ προγράμματος.

Σε τιμητικό καλωσόρισμα και ειδική αναφορά στην ομάδα της Κύπρου προέβη ο παρουσιαστής του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Morpheus Cup που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο στις 10 και 11 Μαΐου 2016.

H AIPFE Κύπρου-Γυναίκες της Ευρώπης έστειλε για ακόμη μία φορά ένα ισχυρό μήνυμα ενδυνάμωσης, κινητοποίησης και σύνδεσης γυναικών, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης δικτύωσης της Οργάνωσης, στις 12 Ιουλίου στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας CVAR.

“Maybe it will sound clichéd, but the key is really to imagine, to think of reality as it is right now and to picture the world as if it were different.” – Adi Altschuler

Το διήμερο 11 - 13 Μαΐου 2016, διεξάχθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας το 7ο Συνέδριο Ενδοεπιχειρηματικότητας. Στο συνέδριο αυτό παρουσιάστηκαν οι καλύτερες πρακτικές για εφαρμογή του προγράμματος ενδοεπιχειρηματικότητας σε εταιρείες και οργανισμούς. H Cyta ήταν εκεί. 

The need of access to funding opportunities is crucial for the entrepreneurs. Crowdfunding covers that need and it has become the most (possibly) popular method of raising funds.

Ένα όνειρο ζωής γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα για τον δημιουργό του.

Η Έλενα Αγαθοκλέους ταξίδεψε στο Ρίο της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο εθνικός τελικός του ClimateLaunchpad, του μεγαλύτερου πανευρωπαϊκού διαγωνισμού ιδεών πράσινης τεχνολογίας, θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00, στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία.

Οι δαπάνες των δημόσιων αρχών στην Ευρωπαϊκή Ένωση για έργα, αγαθά και υπηρεσίες αντιπροσωπεύει το 14 % του ΑΕΠ της Ευρώπης που ισοδυναμεί με περίπου 1,8 τρισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Στη δύναμη των μελών της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) έχει πρόσφατα ενταχθεί ο Σύνδεσμος Αιολικής Ενέργειας Κύπρου (ΣΑΕΚ).

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εγκαινίασε επίσημα το νέο Premium Lounge της Α’ και Διακεκριμένης Θέσης στον Τερματικό Σταθμό Tom Bradley του Διεθνούς Αεροδρομίου του Los Angeles (LAX).

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας (μέλος ΟΕΒ) ως Εθνικός Εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ) στην Κύπρο, προκηρύσσει το διαγωνισμό «CYPRUS QUALITY LEADER OF THE YEAR 2016”.

Ένα νέο διεθνώς αναγνωρισμένο προσόν στη λογιστική και τις επιχειρηματικές δεξιότητες θα αρχίσει να προσφέρεται στην Κύπρο. Η ΑΑΤ (Αssociation of Accounting Technicians- Ένωση Τεχνικών Λογιστικής ), οργάνωση που ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αρχίζει να προσφέρει τα προσόντα αυτά σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης και Χρηματοοικονομικών (EIMF) σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Η άνοδος στην παροχή διεθνών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μέσω κινητής τηλεφωνίας οδηγεί σε μεγαλύτερη διατομεακή συνεργασία και ευκαιρίες ανάπτυξης.

Οι Άμεσες Ξένες Επενδύσεις στην Ευρώπη έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ, σύμφωνα με την τελευταία ετήσια έρευνα της ΕΥ European attractiveness survey. Συγκεκριμένα, κατά το 2015 η Ευρώπη προσέλκυσε 5.083 έργα (μια αύξηση της τάξης του 14% από έτος σε έτος), που είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία 217, 666 νέων θέσεων εργασίας (+17%).

Η Microgen Financial Systems (www.microgenfs.com) ανακοινώνει την επιτυχή εξαγορά της εταιρείας ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού InfoScreen (Cyprus) Ltd.