Η ιστορία του DisruptCyprus.com

Η ιστορία του DisruptCyprus.com

To DisruptCyprus.com είναι το πρώτο διαδικτυακό blog/podcast της Κύπρου αφιερωμένο στις νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), στην έρευνα και καινοτομία στην Κύπρο.

 
Η θεματολογία μας περιέχει καθημερινές συνεντεύξεις Κύπριων ιδρυτών νεοφυών επιχειρήσεων (startups), ερευνητών, καινοτόμων επιχειρήσεων. Επίσης καλύπτουμε ζωντανά, μέσω του φατσοβιβλίου μας, εκδηλώσεις στις θεματικές έρευνας, καινοτομίας και startups. Ακολουθείστε το #DisruptCyprusLive για να δείτε όλες τις ζωντανές καλύψεις μέσω της σελίδας μας στο φατσοβιβλίο (facebook).

Ο ιδρυτής μας Panis Pieri άρχισε το DisruptCyprus.com τον Μάρτιο του 2015. Στις αρχές είχαμε λειτουργήσει κυρίως μέσω των κοινωνικών δικτύων δημιουργώντας αρκετό πρωτογενή υλικό και συνεντεύξεις. Η ανάπτυξη μας τα τελευταία χρόνια είναι οργανική, με ελάχιστη διαδικτυακή διαφήμιση.

Το DisruptCyprus.com είναι γνωστό παγκόσμια ως ένα από τα κύρια blogs για την startup σκηνή στην Κύπρο, με περισσότερους από 13,000 ακολουθους στα κοινωνικά δίκτυα μας. 

Ακολουθείστε μας στο κοινωνικό δίκτυο που προτιμάτε. 

Facebook, Twitter, Instagram


Αν ασχολείστε με έρευνα, καινοτομία ή έχετε ιδρύσει μια νεοφυή επιχειρήση (startup) τότε στείλτε μας την ιστορία σας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη!

Panis Pieri
Author: Panis PieriWebsite: http://panispieri.com
Founder at DisruptCyprus.com, DisruptEurope.eu and DTalks.
Keep innovating and digitally disrupting the world by generating positive social change.