Απόσυρση ακατάλληλων φορτιστών από την κυπριακή αγορά

Απόσυρση ακατάλληλων φορτιστών από την κυπριακή αγορά

Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι έχει εντοπίσει στην αγορά το πιο κάτω προϊόν, το οποίο δεν φέρει τη σήμανση СЄ. Ως εκ τούτου, ο εισαγωγέας έχει προβεί σε εθελοντική απόσυρση και ανάκλησή του από την αγορά.

Προϊόν

eway fortistis

Κατηγορία: Μετατροπείς, προσαρμογείς και φορτιστές
Είδος: Φορτιστής USB
Εμπορική επωνυμία: Δεν αναφέρεται
Kατασκευαστής: Δεν αναφέρεται
Μοντέλο: Δεν αναφέρεται
Χαρακτηριστικά: Input: 100-240 V, AC 50/60 Hz, Output: DC 5.0 V, 1000 mA
Εισαγωγέας: EWAY TECHNOLOGY LTD

Επίσης, έχει εντοπιστεί στην αγορά το πιο κάτω προϊόν, το οποίo δεν συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD), αφού εμπερικλείει ουσιαστικούς και σοβαρούς κινδύνους ασφάλειας για το χρήστη. Ως εκ τούτου, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών έχει διατάξει την απόσυρση και ανάκλησή του από την αγορά.

Προϊόν

fortistis ar600

Κατηγορία: Μετατροπείς, προσαρμογείς και φορτιστές
Είδος: Φορτιστής με θύρα USB
Μοντέλο: AR600
Εμπορική επωνυμία: Δεν αναφέρεται
Kατασκευαστής: Δεν αναφέρεται
Χώρα κατασκευής: Κίνα
Χαρακτηριστικά: Input: 100-240 V, AC 50/60 Hz, 0.15Α Output: DC 5.0 V, 1000 mA
Διανομέας: Supersun Τrading LTD

Κίνδυνος: Ηλεκτροπληξία και φωτιά


Αυτό είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιοποιείτε από το DısruptCyprus.com δωρεάν και προς ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού μας. Το DisruptCyprus.com (RiseTech Media) δεν ευθύνεται, άμεσα ή έμμεσα, για τυχόν ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται στο δελτίο τύπου.

DisruptCyprus.com
Author: DisruptCyprus.comWebsite: http://disruptcyprus.com
Συντακτική ομάδα
To DisruptCyprus.com είναι μια ειδησεογραφική διαδικτυακή εφημερίδα που ασχολείται με θέματα τεχνολογίας και νεοφυών τεχνολογικών επιχειρήσεων (startups) στην Κύπρο.

H RiseTech Media στηρίζει


Το AgileHR meetup που διοργανώνεται στην Λεμεσό από το Cyprus Agile και Innovation Community. Πατήστε εδώ για πληροφορίες & εγγραφή. 

Το διαγωνισμό ρομποτικής Robotex Cyprus που διοργανώνεται από το Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Ακολουθήστε τα κοινωνικά τους δίκτυα για όλα τα νέα του διαγωνισμού.