Προσφορές από τη Cyta για φοιτητές και όχι μόνο!

Προσφορές από τη Cyta για φοιτητές και όχι μόνο!

Η Cyta υποδέχεται άλλη μία νέα, ακαδημαϊκή χρονιά, με ειδικές προσφορές που μπορούν να επωφεληθούν φοιτητές, καθώς και νέοι και υφιστάμενοι πελάτες της.


• Δωρεάν εγκατάσταση Τηλεφωνίας και Internet μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου
• Έκπτωση μέχρι και 45% στη μηνιαία συνδρομή της 2ης σύνδεσης Internet Home
• Eιδικά φοιτητικά τέλη με έκπτωση 15% στη μηνιαία συνδρομή Internet Home
• Ευκολίες πληρωμής - Οι πελάτες Internet Home της Cytanet, με υπογραφή 24μηνης δέσμευσης, μπορούν να αποκτήσουν με τη χρήση κουπονιού ένα από τα πιο κάτω:
- την έξυπνη συσκευή MAIC στην ειδική τιμή των €192, με κουπόνι της Cytanet αντίστοιχης αξίας, χωρίς οποιοδήποτε αρχικό κόστος και με αποπληρωμή του κουπονιού σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των €8
- την έξυπνη συσκευή MAIC Mini στην τιμή των €120 με κουπόνι της Cytanet αξίας €120, χωρίς οποιοδήποτε αρχικό κόστος και με αποπληρωμή του κουπονιού σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των €5
- ένα tablet με κουπόνι της Cytanet αξίας €120, €240 ή €360 και εξόφληση του κουπονιού σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για όλες τις προσφορές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το www.cyta.com.cy, το Δίκτυο Πωλήσεων Cyta, ή να καλούν χωρίς χρέωση στο Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης της Cyta στο 132.


Αυτό είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιοποιείτε από το DısruptCyprus.com δωρεάν και προς ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού μας. Το DisruptCyprus.com (RiseTech Media) δεν ευθύνεται, άμεσα ή έμμεσα, για τυχόν ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται στο δελτίο τύπου.

DisruptCyprus.com
Author: DisruptCyprus.comWebsite: http://disruptcyprus.com
Συντακτική ομάδα
To DisruptCyprus.com είναι μια ειδησεογραφική διαδικτυακή εφημερίδα που ασχολείται με θέματα τεχνολογίας και νεοφυών τεχνολογικών επιχειρήσεων (startups) στην Κύπρο.

H RiseTech Media στηρίζει


Το AgileHR meetup που διοργανώνεται στην Λεμεσό από το Cyprus Agile και Innovation Community. Πατήστε εδώ για πληροφορίες & εγγραφή. 

Το διαγωνισμό ρομποτικής Robotex Cyprus που διοργανώνεται από το Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Ακολουθήστε τα κοινωνικά τους δίκτυα για όλα τα νέα του διαγωνισμού.