Η Revolut, το WWF και η Rainforest Alliance ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Αμαζόνιο!

Η Revolut, το WWF και η Rainforest Alliance ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Αμαζόνιο!

Η Revolut ανακοίνωσε σήμερα ότι συνεργάζεται με το WWF και την Rainforest Alliance σε έκκληση έκτακτης ανάγκης για να υποστηρίξει εκείνους στην πρώτη γραμμή που ασχολούνται με την καταστροφή που προκλήθηκε στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου.

Όλες οι δωρεές προς την Rainforest Alliance και WWF μέσω της Revolut χρηματοδοτούν μια σειρά βοηθειών που αποσκοπούν στην προστασία των τροπικών μας δασών καθώς και του Αμαζονίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος τών χρημάτων από τις εισφορές θα δοθούν για την υποστήριξη ιατρικής περίθαλψης τών τοπικών και ιθαγενών κοινοτικών, όπως και για την εκπαιδευση των κοινοτήτων σε θέματα πυρόσβεσης.

Η Revolut συνεργάζεται με την WWF και την Rainforest Alliance σε έκκληση έκτακτης ανάγκης για να υποστηρίξει αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης των καταστροφών που προκλήθηκαν στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου.

Οι χρήστες θα μπορούν να συνεισφέρουν μέσω της εφαρμογής, η οποία επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να στρογγυλοποιούν τις πληρωμές με κάρτα και να εισφέρουν τη διαφορά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Οι πελάτες μπορούν επίσης να κάνουν εισφορές, δημιουργώντας μια επαναλαμβανόμενη πληρωμή στις φιλανθρωπικές οργανώσεις ή πραγματοποιώντας εφάπαξ εισφορές.

Οι εισφορές των πελατών θα συμβάλλουν επίσης στη χρηματοδότηση μιας σειράς σημαντικών βοηθειών που αποσκοπούν στην προστασία των τροπικών δασών, όπως η υποστήριξη τοπικών και ιθαγενών κοινοτικών, συνεργασία με τις κυβερνήσεις σχετικά με τους κανονισμούς για την προστασία των τροπικών δασών και συνεργασία με επιχειρήσεις για την εξεύρεση πιο βιώσιμων τρόπων εργασίας.

Σημαντικό να αναφερθεί ότι όλο το πόσο από τα χρήματα των εισφορών πηγαίνει στα φιλανθρωπικά ιδρύματα με την Revolut να μην χρεώνει για τις εισφορές και μεταφορές των χρημάτων. Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό εισφοράς και η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί από τους πελάτες ανά πάσα στιγμή.

Ο Nik Storonsky, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Revolut δήλωσε:

"Τα τροπικά δάση είναι ένα από τα σημαντικότερα οικοσυστήματα του κόσμου, και μετά λύπης μας βλέπουμε πυρκαγιές να καταστρέφουν σήμερα τεράστιες περιοχές του Αμαζονίου. Μέσω της δουλειάς μας με το WWF και το The Rainforest Alliance, θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να δωρίσουν εύκολα και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες αντιμετώπισης των πυρκαγιών, να δώσουν έκτακτη βοήθεια και να προστατεύσουν τα τροπικά μας δάση ».

Ο Rob Wood, Head of Partnership Communications στο WWF-UK δήλωσε:

“Οι πυρκαγιές που καίνε τον Αμαζόνιο είναι ένα επείγον ζήτημα παγκόσμιας εμβέλειας, διότι δεν μπορούμε να καταπολεμήσουμε την κλιματική κρίση χωρίς να σταματήσουμε την καταστροφή των δασών μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Revolut για την υποστήριξη της και την παροχή που δίνει στους χρήστες της μέσω ενός εύκολου τρόπου εισφορών.”

Ο Han de Groot, Διευθύνων Σύμβουλος της Rainforest Alliance δήλωσε:

"Μέσα από την 30ετή ιστορία της, η Rainforest Alliance έχει επικεντρωθεί στην πρόληψη της αποψίλωσης των δασών. Τα δάση, οι καλύτερες γεωργικές πρακτικές και η ολιστική διαχείριση της γης αποτελούν αποφασιστική συνιστώσα για τη μείωση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.”

Η Revolut ξεκίνησε αρχικά τη λειτουργία εισφορών τον Ιούλιο με τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις: WWF, Save the Children και LGBTI φιλανθρωπική οργάνωση ILGA-Europe, και έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 λίρες μέχρι σήμερα.

 


Αυτό είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιοποιείτε από το DısruptCyprus.com δωρεάν και προς ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού μας. Το DisruptCyprus.com (RiseTech Media) δεν ευθύνεται, άμεσα ή έμμεσα, για τυχόν ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται στο δελτίο τύπου.

DisruptCyprus.com
Author: DisruptCyprus.comWebsite: http://disruptcyprus.com
Συντακτική ομάδα
To DisruptCyprus.com είναι μια ειδησεογραφική διαδικτυακή εφημερίδα που ασχολείται με θέματα τεχνολογίας και νεοφυών τεχνολογικών επιχειρήσεων (startups) στην Κύπρο.

H RiseTech Media στηρίζει


Το AgileHR meetup που διοργανώνεται στην Λεμεσό από το Cyprus Agile και Innovation Community. Πατήστε εδώ για πληροφορίες & εγγραφή. 

Το διαγωνισμό ρομποτικής Robotex Cyprus που διοργανώνεται από το Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Ακολουθήστε τα κοινωνικά τους δίκτυα για όλα τα νέα του διαγωνισμού.