Τρεις νέες προσλήψεις, guru της FinTech στην Revolut

Τρεις νέες προσλήψεις, guru της FinTech στην Revolut

Η Revolut, η FinTech με έδρα το Λονδίνο, με πάνω από έξι εκατομμύρια πελάτες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, συνεχίζει να ενισχύει την ανώτερη εκτελεστική της ομάδα, διορίζοντας Director of Financial Crime Risk, Treasurer & Deputy CFO.

Ο Wolfgang Bardorf, ο οποίος προσχώρησε από την Deutsche Bank, όπου είναι επί του παρόντος Global Head of Liquidity Models and Methodologies, και πρώην εκτελεστικός διευθυντής στο Corporate Treasury της Goldman Sachs, διορίστηκε ως Treasurer.

Ο Stefan Wille, πρώην Senior Vice President of Finance στην N26 τράπεζα και Corporate Finance Manager της Credit Suisse, διορίστηκε Deputy Chief Financial Officer.

Ο Philip Doyle, πρώην Head of Financial Crime της ClearBank και Fraud Prevention Manager στη Visa, έχει διοριστεί ως ο νέος Διευθυντής του Risk Financial Crime Risk. Ο Doyle θα υποστηρίξει την Revolut στην αποστολή της για την οικοδόμηση της πιο ασφαλούς και αξιόπιστης χρηματοπιστωτικής πλατφόρμας στον κόσμο.

Σχολιάζοντας τις προσλήψεις, ο Nik Storonsky, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Revolut, δήλωσε:

"Φέτος έχουμε κάνει μερικές εξαιρετικές προσλήψεις στην εταιρεία. Καθώς συνεχίζουμε να ενισχύουμε την ομάδα μας, έχουμε προσλάβει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες, με πολυετή εμπειρία, παρέχοντας επιχειρηματικές πρακτικές παγκόσμιας κλάσης. Ανυπομονώ να καλωσορίσω τον Philip, Stefan και Wolfgang στην εκτελεστική ομάδα της Revolut και δεν έχω αμφιβολία ότι οι γνώσεις τους θα είναι ανεκτίμητες όσο μεγαλώνουμε ».

Τους τελευταίους μήνες, η Revolut έχει προσλάβει αρκετούς ανώτερους διευθυντές, συμπεριλαμβανομένου του Richard Davies, ο οποίος έχει προηγουμένως αναλάβει διευθυντικους ρολους στις HSBC, Barclays και TSB, ως Chief Operating Officer, καθώς και ο Dave MacLean, πρώην Οικονομικός Διευθυντής της Metro Bank, ως Chief Financial Officer.

Με περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες σε όλη τη Βρετανία και την Ευρώπη και σχεδιάζει να ξεκινήσει σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ασία αργότερα αυτό το έτος, η Revolut είναι σε αποστολή να δημιουργήσει μια ενιαία χρηματοπιστωτική πλατφόρμα , επιτρέποντας στους πελάτες να διαχειρίζονται όλα τα οικονομικά τους μέσω αυτής της εφαρμογή.


Αυτό είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιοποιείτε από το DısruptCyprus.com δωρεάν και προς ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού μας. Το DisruptCyprus.com (RiseTech Media) δεν ευθύνεται, άμεσα ή έμμεσα, για τυχόν ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται στο δελτίο τύπου.

DisruptCyprus.com
Author: DisruptCyprus.comWebsite: http://disruptcyprus.com
Συντακτική ομάδα
To DisruptCyprus.com είναι μια ειδησεογραφική διαδικτυακή εφημερίδα που ασχολείται με θέματα τεχνολογίας και νεοφυών τεχνολογικών επιχειρήσεων (startups) στην Κύπρο.

H RiseTech Media στηρίζει


Το AgileHR meetup που διοργανώνεται στην Λεμεσό από το Cyprus Agile και Innovation Community. Πατήστε εδώ για πληροφορίες & εγγραφή. 

Το διαγωνισμό ρομποτικής Robotex Cyprus που διοργανώνεται από το Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Ακολουθήστε τα κοινωνικά τους δίκτυα για όλα τα νέα του διαγωνισμού.