18 χρόνια ζωής η Hellas Sat

18 χρόνια ζωής η Hellas Sat

18 χρόνια ζωής κλείνει σήμερα η Hellas Sat.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς μας θυμίζει την ημέρα υπογραφής των συμβάσεων που έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο σε συνεργασία με Κύπρο και Ελλάδα.

Το ποστ του Χριστόδουλου στο φατσοβίβλιο (Facebook) αναφέρει: “Η HELLAS SAT κλείνει σήμερα 18 χρόνια ζωής. Στις 23 Αυγούστου 2001 υπογράφηκαν πανηγυρικά στο Ζάππειο Μέγαρο, σε μια ειδική τελετή οι Συμβάσεις αδειοδότησης της HELLAS SAT από τις κυβερνήσεις της Ελλάδος και της Κύπρου. Την Ελληνική Κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Χρίστος Βερελής και ο Υφυπουργός κ. Αλέκος Βούλγαρης, με Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών τον Ντίνο Ρόβλια, ενώ την Κυπριακή Κυβέρνηση ο τότε Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Αβέρωφ Νεοφύτου με Διευθυντή του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών τον Δρα Στέλιο Χειμώνα. Εκ μέρους της Εταιρείας υπέγραψε τότε τις συμβάσεις ο τότε Πρόεδρος του ΟΤΕ και πρώτος Πρόεδρος της HELLAS SAT κ. Νικόλαος Μανασής.”

protopapas hellassat start

hellas sat start2

hellas sat start3

hellas sat start4

hellas sat start5

hellas sat start6

Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο με τη δημοσιογραφική διάσκεψη πιο κάτω:

 

Panis Pieri
Author: Panis PieriWebsite: http://panispieri.com
Αρχισυντάκτης DisruptCyprus.com
Να καινοτομείτε και να ανατρέπετε το παλιό με το καινούριο με στόχο πάντα να δημιουργείται θετική κοινωνική αλλαγή.

H RiseTech Media στηρίζει


Το AgileHR meetup που διοργανώνεται στην Λεμεσό από το Cyprus Agile και Innovation Community. Πατήστε εδώ για πληροφορίες & εγγραφή. 

Το διαγωνισμό ρομποτικής Robotex Cyprus που διοργανώνεται από το Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Ακολουθήστε τα κοινωνικά τους δίκτυα για όλα τα νέα του διαγωνισμού.