Εξαγορά του Foody από τον διεθνή όμιλο Delivery Hero - ηγέτη στον τομέα

Εξαγορά του Foody από τον διεθνή όμιλο Delivery Hero - ηγέτη στον τομέα

Το Foody, η κυπριακή startup, ανακοίνωσε σήμερα την συμφωνία εξαγοράς του από την Delivery Hero, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στην αγορά της online παραγγελίας φαγητού.

Με την είσοδο του στον όμιλο, το Foody έχει γίνει μέλος μιας παγκόσμιας οικογένειας με παρουσία σε 39 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας (e-food, clickdelivery και deliveras).

Ο Αργύρης Αργυρού, CEO και ιδρυτής του Foody, ανέφερε:

“Όλοι στην ομάδα του Foody είναι ενθουσιασμένοι με την ένταξη μας στην Delivery Hero. Γινόμαστε μέλος σε μια από τις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο με πρόσβαση σε γνώση, εργαλεία και εμπειρία που θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε και να δημιουργήσουμε ένα ακόμα καλύτερο Foody.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πελάτες μας, όπως επίσης και τα εστιατόρια που συνεργαζόμαστε, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο, για την απίστευτη υποστήριξη τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και να υποσχεθώ ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε και τα επόμενα τέσσερα ακόμα καλύτερα”.

Οι ιδρυτές και ολόκληρη η ομάδα του Foody η οποία ξεπερνά σήμερα τα 40 άτομα θα συνεχίσουν να διοικούν την εταιρεία και να αναπτύσουν το Foody. Μέσω της σχέσης του με την Delivery Hero, το Foody αναμένει να αποκτήσει πρόσβαση στην τεράστια εμπειρία του ομίλου, σε σύγχρονη τεχνολογία και σε βάθος εξειδίκευση σε όλους τους τομείς.

Η πρόσβαση αυτή, σε συνδυασμό με την ανταλλαγή γνώσης και την συνεχή επένδυση θα βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει το συναρπαστικό της ταξίδι, με την φιλοδοξία να αναπτυχθεί σε επιταχυνόμενο ρυθμό και να χτίσει ένα δυνατότερο και μεγαλύτερο Foody που θα εξυπηρετεί τους χρήστες και τους συνεργάτες του ακόμα καλύτερα.


Αυτό είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιοποιείτε από το DısruptCyprus.com δωρεάν και προς ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού μας. Το DisruptCyprus.com (RiseTech Media) δεν ευθύνεται, άμεσα ή έμμεσα, για τυχόν ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται στο δελτίο τύπου.

DisruptCyprus.com
Author: DisruptCyprus.comWebsite: http://disruptcyprus.com
Συντακτική ομάδα
To DisruptCyprus.com είναι μια ειδησεογραφική διαδικτυακή εφημερίδα που ασχολείται με θέματα τεχνολογίας και νεοφυών τεχνολογικών επιχειρήσεων (startups) στην Κύπρο.

H RiseTech Media στηρίζει


Το AgileHR meetup που διοργανώνεται στην Λεμεσό από το Cyprus Agile και Innovation Community. Πατήστε εδώ για πληροφορίες & εγγραφή. 

Το διαγωνισμό ρομποτικής Robotex Cyprus που διοργανώνεται από το Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Ακολουθήστε τα κοινωνικά τους δίκτυα για όλα τα νέα του διαγωνισμού.