Στις 6 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για τα startup σεμινάρια στο Ισραήλ

Στις 6 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για τα startup σεμινάρια στο Ισραήλ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας καλεί επιχειρηματίες νεοφύων επιχειρήσεων (startups), κοινωνικών επιχειρήσεων και μέλη επιταχυντών ιδεών, θερμοκοιτήδων επιχειρήσεων να εγγραφούν για τα δωρεάν σεμινάρια που διοργανώνει η κυβέρνηση του Ισραήλ.


Η ανακοίνωση αναφέρει: “Στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από νέους επιχειρηματίες για τη συμμετοχή τους στα επαγγελματικά εργαστήρια που διοργανώνονται φέτος στο Ισραήλ. Τα ειδικά αυτά σεμινάρια απευθύνονται σε νέους επιχειρηματίες από την Ελλάδα και την Κύπρο και διοργανώνονται τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στη Χάιφα από το Mashav (Κυβερνητικός Οργανισμός του Ισραήλ για την Παγκόσμια Ανάπτυξη και Συνεργασία).

Τα εργαστήρια θα αποτελέσουν μοναδική ευκαιρία επαγγελματικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης για νέους επιχειρηματίες στους τομείς της καινοτομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και αποτελούν μέρος της στρατηγικής συνεργασίας της χώρας μας με το Ισραήλ στους σχετικούς τομείς. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχουσες startup επιχειρήσεις, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν τα εργαλεία και τις γνώσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των ιδεών τους σε ένα από τα πιο ανεπτυγμένα οικοσυστήματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας παγκοσμίως.

Τα επικείμενα σεμινάρια είναι:
- Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα: Νέες νεοφυείς επιχειρήσεις (Innovative Entrepreneurship: Early Stage Startups), στις 10-19 Νοεμβρίου 2019
- Συστήματα Υποστήριξης Επιχειρηματιών (Support Systems for Entrepreneurs), στις 24 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου 2019
- Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: Μετατρέποντας μια ιδέα σε επιχείρηση (Social Entrepreneurship: Transforming an Idea to a Business), στις 8-17 Δεκεμβρίου 2019

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα σεμινάρια είναι η άριστη γνώση αγγλικών και πτυχίο σε σχετικά πεδία καθώς και τουλάχιστον τρία χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης στους συγκεκριμένους τομείς. Τα έξοδα διαμονής και διδασκαλίας θα καλυφθούν από το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, ενώ τα έξοδα μετάβασης από τους συμμετέχοντες.“

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο (22369500, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ενώ τα σχετικά έγγραφά είναι αναρτημένα στον σύνδεσμο εδώ.

 

DisruptCyprus.com
Author: DisruptCyprus.comWebsite: http://disruptcyprus.com
Συντακτική ομάδα
To DisruptCyprus.com είναι μια ειδησεογραφική διαδικτυακή εφημερίδα που ασχολείται με θέματα τεχνολογίας και νεοφυών τεχνολογικών επιχειρήσεων (startups) στην Κύπρο.

H RiseTech Media στηρίζει


Το AgileHR meetup που διοργανώνεται στην Λεμεσό από το Cyprus Agile και Innovation Community. Πατήστε εδώ για πληροφορίες & εγγραφή. 

Το διαγωνισμό ρομποτικής Robotex Cyprus που διοργανώνεται από το Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Ακολουθήστε τα κοινωνικά τους δίκτυα για όλα τα νέα του διαγωνισμού.