To DisruptCyprus Live φιλοξενεί το StudentLife.com.cy

To DisruptCyprus Live φιλοξενεί το StudentLife.com.cy

Την Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 στις 19:00 (GMT+2) ο ιδρυτής μας Panis Pieri φιλοξενεί στο DisruptCyprus την StudentLife για να μιλήσουμε για το ποιες ευκαιρίες θα δημιουργήσει ο covid19 για τη νεολαία (φοιτητές, απόφοιτους, νεαρούς επαγγελματίες).

Δίνουμε μια διαφορετική διάσταση στην πανδημία. Αναλύουμε τα προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες που προκύπτουν για τους νέους μας.

Στην παρέα μας θα είναι ο συνιδρυτής του Studentlife Γιάννης Χατζηκωνσταντούρας και ο εκπαιδευτής του StudentLife Academy Πολύκαρπος Ιωάννου.

Το StudentLife λειτουργεί τη μεγαλύτερη νεανική διαδικτυακή πλατφόρμα στην Κύπρο, ψυχαγωγικού και ενημερωτικού περιεχομένου, με κοινότητα 100.000+ ατόμων και παράλληλα συνεργάζεται με μεγάλα brands, βοηθώντας τα να προσαρμοστούν στις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης νεολαίας. Επιπλέον, μέσω του StudentLife Academy, προσφέρει πρακτικά εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα του Digital Marketing, με πιστοποίηση της ΑΝΑΔ.

Στηρίξτε το DisruptCyprus μέσω του Patreon


Δεν παίρνουμε καμία οικονομική βοήθεια από εταιρείες ή άλλους οργανισμούς. Στηριζόμαστε μόνο πάνω στους αναγνώστες μας και τους συνδρομητές μας μέσω του Patreon. Χωρίς εσάς δεν υπάρχει DisruptCyprus.

Στηρίξτε μας εδώ


Ο Γιάννης είναι συνιδρυτής και co-CEO του StudentLife. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (2007-2011) και Επιχειρηματικότητα στο Πανεπιστήμιο του Nottingham (2011-2012). Το 2012, μαζί με την ομάδα του μετέτρεψαν τη διπλωματική του σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία με δραστηριότητες στους τομείς των media, marketing και trainings.

DisruptCyprusLive Yiannis Poster800

Ο Πόλυς Ιωάννου είναι το νεότερο μέλος της ομάδας του StudentLife. Ειδικεύεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και κατέχει πτυχίο στην Οπτικοακουστική Επικοινωνία, όπως επίσης και αρκετά χρόνια εμπειρίας ως Υπεύθυνος Παραγωγής στην κυπριακή βιομηχανία. Ο Πόλυς, ως ο Μedia Creator του StudentLife, χρησιμοποιεί τις δεξιότητες και τη τεχνογνωσία του στην ψηφιακή τεχνολογία, τόσο για τις StudentLife πλατφόρμες, όσο και για την Ακαδημία. Με βάση την εμπειρία του, ο Πόλυς συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην Ακαδημία, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού προγράμματος. Συγκεκριμένα, συμμετείχε στο πρώτο StudentLife Academy τo 2016, αποφοίτησε και έπειτα εργοδοτήθηκε αμέσως ως Marketing Manager σε γνωστή εταρεία. Ακολούθως, ενεπλάκη στο πρόγραμμα ως εκπρόσωπος της εταιρείας που εργαζόταν, προσφέροντας ένα εταιρικό project στον επόμενο κύκλο της Ακαδημίας, με πλήρη κατανόηση των εργασιακών απαιτήσεων. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην ομάδα του StudentLife, αναλαμβάνοντας να διδάσκει στους συμμετέχοντες της Ακαδημίας εθελοντικά. Με επιμονή, κατόρθωσε να έχει σήμερα το ρόλο του Coach στην Ακαδημία του StudentLife και στα επιχορηγημένα σεμινάρια.

DisruptCyprusLive Polis Poster

Aν θέλεις να συμμετέχετε στη ζωντανή συζήτηση μας ενωθείτε κατά την διάρκεια της και εκφράστε τις απόψεις/ερωτήσεις σας μέσω των σχολίων. Η συζήτηση θα γίνει στα Ελληνικά.

Συντονιστείτε μαζί μας.

Μείνετε σπίτι και να είστε όλοι καλά.

Μοιραστείτε το σύνδεσμο στο προφίλ σας ή στις κοινότητες σας που χρειάζεται να ενημερωθούν για την συζήτηση μας. Τα λέμε διαδικτυακά.


Follow DisruptCyprus via social media to get updates for upcoming podcast sessions on Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin and subscribe to our Youtube channel.

Panis Pieri
Author: Panis PieriWebsite: http://panispieri.com
Founder at DisruptCyprus.com, DisruptEurope.eu and DTalks.
Keep innovating and digitally disrupting the world by generating positive social change.