Καλό Πάσχα. Να καινοτομείτε και να βλέπετε #DisruptCypruslive!

Καλό Πάσχα. Να καινοτομείτε και να βλέπετε #DisruptCypruslive!

Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλη την Κύπρο Καλό Πάσχα και καλές γιορτές να περάσετε με τους δικούς.

Ναι είμαστε σε καραντίνα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε όσο γίνεται. Αν είστε μόνοι αρχίστε τα βίντεο-τηλεφωνήματα με τους φίλους σας.

Χρησιμοποιείστε την τεχνολογία για να σας φέρει κοντά στους αγαπημένους σας όπως μπορείτε.

Το τελευταίο μήνα αρχίσαμε να μεταδίδουμε ζωντανά συνεντεύξεις με φιλοξενούμενους από το χώρο της τεχνολογίας, των startups, της έρευνας και της καινοτομίας. Φαντάζομαι αρκετοί θα έχετε δει το podcast μας #DisruptCypruslive.

Όσοι θέλετε να δείτε παλιά lives μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Αρχίσαμε και μεταφέρουμε όλα τα παλιά #DisruptCypruslive σε άλλα κανάλια όπως είναι το Youtube και σύντομα μέσω ηχητικού podcast. Ένα πρόχειρο υπολογισμό που κάναμε είναι πάνω απο 500 συνεντεύξεις και εκδηλώσεις με σημαντικό περιεχόμενο για startups, επιχειρηματικότητα, έρευνα και καινοτομία στην Κύπρο. Προσπάθεια είναι να σας το φέρουμε τμηματικά μέσω του blog μας και την κατηγορία live.

Λόγω της πανδημίας αλλά και άλλων λόγων αποφασίσαμε να χρηματοδοτήσουμε το startup μπλογκ μας, το επερχόμενο podcast μας #DisruptEuropelive (αρχίζει 4 Μαίου) και άλλες ενέργειες που ετοιμάζουμε με τη δική σας συμβολή και συνδρομητική βοήθεια.

Θέλουμε να παραμείνουμε ανεξάρτητοι έτσι ζητούμε την δική σας συνδρομητική βοήθεια μέσω Patreon για να δημιουργούμε περισσότερο περιεχόμενο αξίας για τους συνδρομήτες μας. Δείτε τις συνδρομές και αν έχετε απορίες τότε επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω εμαιλ στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επειδή μας αρέσουν τα δεδομένα εδώ να πούμε ότι μεταξύ 1η Μαρτίου – 19 Απριλίου 2020 αρκετοί φίλοι και φίλες παρακολούθησαν 4,571,460 δευτερόλεπτα το #DisruptCyprusLive μέσω του φατσοβιβλίου, είχαμε 2,070 αλληλεπιδράσεις και 351 νέοι φίλοι και φίλες μπήκαν στη παρέα μας ακολουθούντας την σελίδα μας στο φατσοβιβλίο.

Σας ευχαριστούμε όλους. Ακόμα και αυτούς που αφιέρωσαν ένα μόνο δευτερόλεπτο να μας παρακολουθήσουν.

Να είστε όλοι καλά. Μείνετε σπίτι σας και επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα με περισσότερα live.

Μην ξεχνάτε να καινοτομείτε στη ζωή σας, να βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα σας και να είστε πάντα διαφορετικοί.

 


Follow DisruptCyprus via social media to get updates for upcoming podcast sessions on Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin and subscribe to our Youtube channel.

Panis Pieri
Author: Panis PieriWebsite: http://panispieri.com
Founder at DisruptCyprus.com, DisruptEurope.eu and DTalks.
Keep innovating and digitally disrupting the world by generating positive social change.