«Μένω Τεχνολογικό»

INNOVATION NEWS
Typography

Σε μια εκδήλωση ενημέρωσης και γνωριμίας την Πέμπτη 28 Ιουλίου, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε τους μαθητές οι οποίοι εξασφάλισαν άριστες επιδόσεις στις Παγκύπριες εξετάσεις και έχουν επιλέξει το Τεχνολογικό ως πρώτη επιλογή.

Οι απόφοιτοι άριστοι μαθητές οι οποίοι προέρχονται από διάφορες πόλεις της Κύπρου, εξασφάλισαν θέση σε διάφορα Τμήματα του ΤΠΚ και θα αρχίσουν τις σπουδές τους τον Σεπτέμβριο του 2016.

 

DSC 0059

Ο Πρύτανης Καθηγητής Ανδρέας Αναγιωτός καλωσόρισε τους αριστούχους και πρωτεύσαντες φοιτητές οι οποίοι εξασφάλισαν θέση στο ΤΠΚ και τους ενημέρωσε για το Πανεπιστήμιο, ενώ ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας Δρ. Βασίλης Πρωτοπαπάς ενημέρωσε για θέματα σπουδών και φοιτητικής ευημερίας και ζωής.

Στη συνέχεια, υφιστάμενοι φοιτητές και απόφοιτοι μοιράστηκαν την αυθεντική εμπειρία τους στο Πανεπιστήμιο και μίλησαν για τις ευκαιρίες κατάρτισης, διεθνούς κινητικότητας, συμμετοχής σε ερευνητικά έργα ή διεθνή συνέδρια που είχαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Τεχνολογικό. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Kοσμήτορες Σχολών, Προέδροι Τμημάτων και εκπρόσωποι ακαδημαϊκοί του Πανεπιστημίου οι οποίοι και συνομίλησαν με τους νεοεισερχόμενους φοιτητές.

IMG 7239

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο διοργανώνει Εβδομάδα Ενημέρωσης ώστε να καλωσορίσει όλους τους νεοεισερχόμενους φοιτητές στην πανεπιστημιακή του κοινότητα. Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθούν η ενημέρωση των φοιτητών για τα Τμήματα και τις Υπηρεσίες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου καθώς και οι εγγραφές σε μαθήματα όλων των φοιτητών. Η εγγραφή στα μαθήματα θα γίνει ηλεκτρονικά από το Portal. Ωστόσο, η συμμετοχή όλων των νεοεισερχόμενων φοιτητών στην εβδομάδα ενημέρωσης είναι απαραίτητη. Τα μαθήματα αρχίζουν τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016.

IMG 7284