Το 21ο Διεθνές Συνέδριο Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης στην Λεμεσό

Innovation Events in Cyprus
Typography

Η Βιβλιοθήκη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου συνδιοργανώνει με το Πανεπιστήμιο του Τορόντο στον Καναδά το 21ο Διεθνές Συνέδριο Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης


Η Βιβλιοθήκη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου συνδιοργανώνει με το Πανεπιστήμιο του Τορόντο στον Καναδά το 21ο Διεθνές Συνέδριο Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης (International Conference on Electronic Publishing). Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6-8 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Curium Palace στη Λεμεσό.

Το Διεθνές Συνέδριο Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης (Elpub) 2017 συνεχίζει την παράδοση, φέρνοντας σε επαφή ερευνητές, υπεύθυνους για τη χάραξη πολιτικής, διευθυντές, εκδότες, βιβλιοθηκονόμους, προγραμματιστές, επιχειρηματίες, χρήστες και όλους τους ενδιαφερόμενους σε θέματα ηλεκτρονικής δημοσίευσης.

Το Συνέδριο φέτος θα έχει τίτλο “Expanding Perspectives on Open Science: Communities, Cultures and Diversity in Concepts and Practices” και θα επικεντρωθεί στις ποικίλες προοπτικές της Ανοικτής Επιστήμης (Open Science), ένα από τα πλέον συζητημένα θέματα στις ερευνητικές επικοινωνίες σήμερα.

Κύρια θέματα του Συνεδρίου θα αποτελέσουν η Ανοικτή Επιστήμη και Κοινή Γνώση, η πολιτική οικονομία στη διαδικασία παραγωγής γνώσης, εσωτερική γνώση και γνωστική δικαιοσύνη, ο κύκλος ζωής της διεπιστημονικής έρευνας, η πολυμορφία των ερευνητικών αποτελεσμάτων, η χρήση των εργαλείων και τεχνολογικών υποδομών στη διαφύλαξη των ηλεκτρονικών αποτελεσμάτων της έρευνας, η επίδραση και επιπτώσεις της Ανοικτής Επιστήμης στα πρώιμα στάδια της σταδιοδρομίας ερευνητών, καθώς και καινοτόμα μοντέλα χρηματοδότησης και βιωσιμότητας της έρευνας.

Το Elpub 2017 επιδιώκει να αποτελέσει ένα ιδιαίτερα διαδραστικό φόρουμ μεταξύ των ερευνητών και των επαγγελματιών από διαφορετικό υπόβαθρο για να μοιραστούν τα αποτελέσματα και τις ιδέες τους. Ο στόχος είναι να βελτιωθεί η κατανόηση των σημερινών προκλήσεων και ευκαιριών στο οικοσύστημα της Ανοιχτής Επιστήμης/Ανοικτής Πρόσβασης και να αναπτυχθεί από κοινού ένα ολοκληρωμένο σύστημα που να λειτουργεί για ένα ευρύ φάσμα συμμετεχόντων.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει προσκεκλημένες ομιλίες και παρουσιάσεις, εργαστήρια, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, έκθεση αφισών και παρουσιάσεις χορηγών. Το συνέδριο θα γίνει στην Αγγλική γλώσσα.

Εγγραφή στο Συνέδριο

Απαιτείται εγγραφή στη διεύθυνση: http://www.cyprusconferences.org/elpub2017/registration.html 

Οι ενδιαφερόμενοι που διαμένουν στην Κύπρο έχουν δικαίωμα έκπτωσης 50% στο συνολικό κόστος εγγραφής ή €50 για μόνο μία μέρα.

Περισσότερες πληροφορίες - http://www.elpub.net 

Επικοινωνία
Sotia Demetriou (Office Administrator - Easy Conferences)
Τηλ:. 22 591 900
Fax: 22 591 700
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

ElPub banner screens

ELPUB 2017Poster

The article is powered by Limassol Grind Incubator/Coworking Space

Blogger/Curator @ DisruptCyprus.com

panispieri150 2Panagiotis Pieri

My handfull background >>> LinkedIn.

Follow all my tech posts via #SharePanis.
Drop me a line about growth hacking, startups, disruption and tech via twitter @panispieri