Παρακολουθήστε την διαδικτυακή συζήτηση για το Αστυνομικό & Δικαστικό ρεπορτάζ, τις νομικές και κοινωνικές προεκτάσεις

Παρακολουθήστε την διαδικτυακή συζήτηση για το Αστυνομικό & Δικαστικό ρεπορτάζ, τις νομικές και κοινωνικές προεκτάσεις

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Δικαιωμάτων Φυλακισμένων και Αποφυλακισθέντων διοργανώνει τη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Αστυνομικό & Δικαστικό Ρεπορτάζ – Νομικές & Κοινωνικές Προεκτάσεις».

Φιλοξενούμενοι θα είναι η Dr Sarah Lewis, Senior Lecturer στο University of Portsmouth και Prison Reformer, η Dr Kaia Stern, Λέκτορας στο Harvard Graduate School of Education/ Διευθύντρια του Prison Studies Project, ο Γιώργος Παυλίδης, Ακαδημαϊκός/ Πρόεδρος Επιτροπής Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, ο Yiannis Polychronis, Δικηγόρος/ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Δικαιωμάτων Φυλακισμένων και Αποφυλακισθέντων και ο Αλέξανδρος Κληρίδης / Alexandros Clerides, Δικηγόρος/ Νομικός Σύμβουλος και Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Προστασίας Δικαιωμάτων Φυλακισμένων και Αποφυλακισθέντων. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Γεωργία Αθανασίου, Δικηγόρος/ Πρόεδρος ΔΣ Oxygono.

astinomiko reportaz

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον ΜΚΟ Oxygono (powered by event) και θα διεξαχθεί στη βάση των κανόνων διεξαγωγής συζητήσεων του Oxygono. Οι κανόνες αυτοί διασφαλίζουν τον αλληλοσεβασμό των ομιλητών, την ποιότητα του διαλόγου και τα χρονικά όρια της συζήτησης.

Μεταξύ των θεματικών ενοτήτων που θα συζητηθούν είναι οι σύγχρονες προκλήσεις του αστυνομικού και δικαστικού ρεπορτάζ, η χρησιμοποιούμενη εγκληματολογική και ποινική ορολογία, η εικόνα του «εγκληματία» και η καταγραφή του εγκλήματος και το πως θα αλλάξει δημοσιογραφικά η νοοτροπία για τη σωστή αντιμετώπιση των εν λόγω προσώπων.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 και ώρα 19:00 και θα μεταδίδεται μέσω του Facebook του Oxygono εδώ .

Θα είναι μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και σας καλούμε να την παρακολουθήσετε.


Follow DisruptCyprus via social media to get updates for upcoming podcast sessions on Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin and subscribe to our Youtube channel.

Panis Pieri
Author: Panis PieriWebsite: http://panispieri.com
Founder at DisruptCyprus.com, DisruptEurope.eu and DTalks.
Keep innovating and digitally disrupting the world by generating positive social change.