Συνέδριο για Startups και επιχειρηματικότητα από την ΙΜΗ (#DCYevents)

Startup Events in Cyprus
Typography

Η επιχειρηματικότητα θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους μηχανισμούς για την οικονομική ανάπτυξη μέσω της απασχόλησης, της καινοτομίας και της κοινωνικής πρόνοιας.

Αν και ζούμε σε έναν κόσμο με υψηλά ποσοστά ανεργίας, οι φιλοδοξίες και τα όνειρα των νέων που ξεκινάνε το ταξίδι τους, ωριμάζουν και καρποφορούν. Οι νέοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερο τις δυνατότητες και δυνάμεις που έχουν, και νιώθουν έτοιμοι να αναλάβουν το τιμόνι της ζωής τους. Η φιλοδοξία τους εστιάζει κυρίως στην προοπτική για το μέλλον και στην αύξηση της παραγωγικότητάς τους μέσω των τεχνολογικών αλλαγών.

Οι νέοι σήμερα, ενδιαφέρονται πραγματικά να συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναζωογόνηση κι ανάπτυξη της οικονομίας, που με τη σειρά της οδηγεί σε ένα πιο ελπιδοφόρο και βελτιωμένο μέλλον. Μια φρέσκα κι ελκυστική ιδέα δεν μπορεί ποτέ να είναι αρκετή, όμως. Κάθε πρωτοποριακή σύλληψη πρέπει να συνοδεύεται από σωστό, αναλυτικό σχεδιασμό, επιχειρηματικό πλάνο και στρατηγική μάρκετινγκ.

Το συνέδριο “Start-up & Entrepreneurship” διοργανώνεται για πρώτη φορά από την IMH, την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, στη Λευκωσία. Στόχος του είναι να ενημερώσει τους νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Επιχειρηματίες, ιδρυτές startup, σύμβουλοι επιχειρήσεων από διάφορους τομείς της αγοράς, μοιράζονται τις γνώσεις κι εμπειρίες τους και συμβάλλουν στο να έρθει το ακροατήριο ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση της δικής του ιδέας, με σκοπό την επιτυχία και φυσικά, την κερδοφορία.

Ανάμεσα στους ομιλητές που θα παρευρεθούν στο Συνέδριο, είναι ο Kωνσταπάνος Μηλιαρέσης, συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Ethelon, μιας κοινωνικής επιχείρησης, η οποία εξελίσσεται στο μεγαλύτερο δίκτυο εθελοντών στην Ελλάδα και λειτουργεί ως πλατφόρμα συνεργασίας εταιρικού κόσμου, ΜΚΟ και εθελοντών. Ο κ. Μηλιαρέσης, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 30 νέους κάτω των 30 ετών με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη, που δημοσίευσε το περιοδικό Forbes και στο συνέδριο, θα παρουσιάσει τα στοιχεία που κάνουν μια επιχειρηματική ιδέα να εξελιχθεί σε μια επιτυχημένη και βραβευμένη startup επιχείρηση.

Ακροατήριο Συνεδρίου

Το Συνέδριο απευθύνεται προς: start-ups entrepreneurs, ερευνητές, απόφοιτους πανεπιστημίων, φοιτητές, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα ή να δημιουργήσουν τη δική τους νεοφυή επιχείρηση, ανεξάρτητα από τα κεφάλαια που σκοπεύουν να επενδύσουν και ασχέτως εάν είναι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας ή διαθέτουν εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεματολόγιο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555

** Το άρθρο είναι powered by IMH