Το Insights Conference επιστρέφει

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ & ΑΠΟ STARTUPS
Typography

To Ιnsights Conference πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και είναι το μεγαλύτερο συνέδριο επιχειρηματικότητας που έχει γίνει ποτέ στην Κύπρο!

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι το Cypriot Enterprise Link, μη κυβερνητικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο την προώθηση της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Κύπρο. Για ακόμα μία φορά, η PwC Cyprus πιστή στη δέσμευσή της για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο είναι ο μεγάλος χορηγός ενώ καλωσορίζουμε για πρώτη φορά την Τράπεζα Κύπρου ως στρατηγικό συνεργάτη στην Καινοτομία.

Το συνέδριο θα έχει πολλαπλές μορφές και θα είναι δυναμικό ενώ παράλληλα στον εκθεσιακό χώρο θα υπάρχουν περίπτερα με θέμα το Digital Economy.

Το Insights Conference θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία (Στασίνου 51, Αγ. Παρασκευή Στρόβολος), στις 19-20 Νοεμβρίου 2016.

Τελευταία ημέρα σήμερα για προ-εγγραφές για το συνέδριο επιχειρηματικότητας που διοργανώνει το CEL. Μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε.

Κάνε την εγγραφή σου τώρα με το discount coupon DISRUPTCY και πάρε έκπτωση 10 ευρώ από την τελική τιμή του εισιτηρίου. Πατήστε εδώ.

Chief Blogger @ DisruptCyprus.com

panispieri150 2Panagiotis Pieri

Let's talk via Facebook, Instagram, LinkedIn

Add me on SnapChat for behind the scenes posts! 

Follow all my tech posts and selected must read articles via #SharePanis and drop me a question about digital marketing, growth hacking, startups, disruption, technology via twitter @panispieri