ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Grid List

“Career Development Discussion: Things I wish I knew in my 20's” is an interactive discussion with a panel of experts that will showcase new recipe for success of your professional career.

Η επιχειρηματικότητα θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους μηχανισμούς για την οικονομική ανάπτυξη μέσω της απασχόλησης, της καινοτομίας και της κοινωνικής πρόνοιας.

To Ιnsights Conference πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και είναι το μεγαλύτερο συνέδριο επιχειρηματικότητας που έχει γίνει ποτέ στην Κύπρο!

Η Τράπεζα Κύπρου διοργανώνει τον 1ο μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών γύρω από καινοτόμες τεχνολογίες του χρηματοπιστωτικού κλάδου (Fintech) και καλεί λαμπρά μυαλά και καινοτόμες ιδέες στις 9, 10 και 11 Ιουνίου 2017, στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία.

Today is the World Create Day so the awesome people of Limassol Hackerspace are organising the Hackaday World Create Day 2017.

To NASA Space Apps Challenge, ο μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός ανάπτυξης ιδεών για την αντιμετώπιση διαστημικών προκλήσεων, επιστρέφει στην Κύπρο για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Όσα θέλατε να μάθετε για τη ζωή, το σύμπαν και διστάζετε να ρωτήσετε. Όλες οι απαντήσεις στο MediterraneanScienceFestival, την μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης και της τεχνολογίας στην Κύπρο, στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό, από τις 27 ως τις 30 Απριλίου2017.

Το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών http://www.cut.ac.cy/mga του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και το ερευνητικό του εργαστήριο GET Lab http://getlab.org διοργανώνουν εκδήλωση για το διαπανεπιστημιακό* μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών & Διαδραστικών Τεχνολογιών”.

Με την «Βραδιά του Ερευνητή», την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου κορυφώνονται οι δράσεις της Εβδομάδας Έρευνας και Καινοτομίας που διοργανώνει το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ).