Ενόψει της εκδήλωσης που διοργανώνει το Limassol Amathusia Rotaract Club στην Λεμεσό (Career Development Discussion: Things I wish I knew in my 20's - 25/4/2017) το Σάββατο μιλήσαμε με το μέλη του club Νικόλα Λάμπρου και την Βαλεντίνα Χαραλάμπους.

Το TwoSumm.co είναι διαδικτυακή πλατφόρμα για να βοηθά τους φοιτητές και όχι μόνο να βρίσκουν εύκολα κάποιον να διαβάσουν μαζί μέσω του ίντερνετ. Τον Οκτώβρη έκαναν και επίσημα launch την πλατφόρμα τους.

Συνεχίζουμε τα #DCYinterviews μέσω της σελίδας του DisruptCyprus.com στο Facebook και της υπηρεσίας Facebook Live. Στόχος είναι κάθε εβδομάδα να σας παρουσιάζουμε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη από άτομα του Κυπριακού οικοσυστήματος των startups, της έρευνας/καινοτομίας και του τομέα της τεχνολογίας στην Κύπρο.

Η startup StudentLife είναι μια νεοφυής εταιρεία, η οποία έχει ξεκινήσει πριν από περίπου 3.5 χρόνια με σκοπό τον “εκμοντερνισμό” της φοιτητικής ζωής της Κύπρου με την παροχή διάφορων υπηρεσιών αφού η ομάδα είχε αντιληφθεί πως οι προσφερόμενες προς τον φοιτητή υπηρεσίες ήταν αρκετά χαμηλού επιπέδου. Η StudentLife έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να παρέχει τις υπηρεσίες της σε φοιτητές από διάφορα πανεπιστήμια ανά το Παγκύπριο.

More Articles ...

Page 1 of 2