10 τρόποι για δυναμική παρουσία στο Instagram (Μέρος 8ο)

SMWTIPS
Typography

Η ταυτότητα που έχουμε για το brand μας πρέπει να φαίνεται ξεκάθαρα στο λογαριασμό μας στο Instagram.

Η φύση του δικτύου είναι τέτοια που δεν μας επιτρέπει να «παίξουμε» και πολύ με τις περιγραφές μας. Ωστόσο, υπάρχει ένα πεδίο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και αυτό οφείλουμε να το εκμεταλλευτούμε πλήρως:

Η περιγραφή στο προφίλ μας!

Είναι το μόνο σημείο στο Instagram που μας επιτρέπει να δώσουμε μια μικρή περιγραφή για το brand μας και γι’ αυτά που προσφέρει.

Επίσης, είναι το μόνο σημείο όπου οι σύνδεσμοι είναι λειτουργικοί. Θα προσέξατε ίσως πως σε κανένα άλλο σημείο στο Instagram δεν λειτουργούν τα links όταν πατάμε πάνω. Εκεί όμως λειτουργούν κανονικά και μπορούμε να δηλώσουμε την ιστοσελίδα μας. Ή, αν τρέχουμε μια καμπάνια, να δηλώσουμε το landing page της συγκεκριμένης υπηρεσίας. 

Εκμεταλλευτείτε το σημείο εκείνο και δώστε μια όμορφη περιγραφή του ποιοι είστε, τι προσφέρετε, γιατί πρέπει ο χρήστης να σας ακολουθήσει. Χρησιμοποιήστε και emotions για να δώσετε χρώμα και να ξεχωρίσετε περαιτέρω.

Μπορείτε ακόμη να γράψετε και την παρουσία που έχετε στα άλλα δίκτυα. Όμως, επειδή είναι περιορισμένος ο χώρος που έχετε εκεί, καλύτερα να δώσετε όλη την έμφαση στο Instagram. 

Με τον τρόπο αυτό θα έχετε ολοκληρωμένη την ταυτότητά σας στο δίκτυο.

Blogger/Curator @ DisruptCyprus.com

maria papadouri150

Maria Papadouri
My professional focus is helping brands create awareness utilising social media, blogging and online advertisement. I am Content Crafter writing about Social Media Marketing, I provide consulting regarding Social Media and I am a Digital Marketing Trends Follower.

You can read on my personal blog - Social Media World - detailed articles on how Social Media can strengthen online presence.

Tweet me @maria_papadouri or follow me on Facebook, Instagram, LinkedIn