10 τρόποι για δυναμική παρουσία στο Instagram (Μέρος 3ο)‏

SMWTIPS
Typography

Κάθε brand έχει την ταυτότητά του. Αυτή την ταυτότητα πρέπει να τη δείχνει και online.

Από τη στιγμή που το Instagram παίζει μόνο με εικόνες, εκεί είναι που πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε την κατάλληλη εικόνα για το brand μας.

Όταν λέω κατάλληλη, εννοώ κάθε μας φωτογραφία να φέρει την υπογραφή του brand. Κι αυτό είναι κάτι που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Τα αποτυπώματα που αφήνουμε online πρέπει να είναι προσεγμένα και να έχουν συνέπεια. Δηλαδή, οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε να ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές που έχουμε θέσει.

Να είναι κομμένες όλες με τον ίδιο τρόπο, να φέρουν τους ίδιους χρωματισμούς, να έχουν την ίδια γραμματοσειρά, τα ίδια φίλτρα, το ίδιο ύφος κλπ.

Από τη στιγμή που το Instagram παίζει με την εικόνα, εκεί είναι που πρέπει να δώσουμε τη δέουσα προσοχή όσων αφορά τις αναρτήσεις που μιλούν για το brand μας.

Κάπου εδώ ολοκληρώνεται το 3ο μέρος. Έρχεται σύντομα και το 4ο όπου θα αναλυθούν τα hashtags!

Blogger/Curator @ DisruptCyprus.com

maria papadouri150

Maria Papadouri
My professional focus is helping brands create awareness utilising social media, blogging and online advertisement. I am Content Crafter writing about Social Media Marketing, I provide consulting regarding Social Media and I am a Digital Marketing Trends Follower.

You can read on my personal blog - Social Media World - detailed articles on how Social Media can strengthen online presence.

Tweet me @maria_papadouri or follow me on Facebook, Instagram, LinkedIn