Σημαντικές αναβαθμίσεις στο Messenger που το κάνουν πιο διαδραστικό!‏

SMWTIPS
Typography

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook, το Messenger, έχει αναβαθμιστεί, προσθέτοντας μια σειρά από νέα features τα οποία έρχονται να ενισχύσουν την εμπειρία χρήσης.

Η τελευταία έκδοση για κινητά φέρνει νέα χαρακτηριστικά, καθώς επιτρέπει να ανεβάζουμε προσωπικές ιστορίες που θα τις βλέπουν οι φίλοι μας που έχουν επίσης εγκαταστημένη την εφαρμογή. Η φωτογραφία που ανεβάζουμε θα είναι διαθέσιμη για 24 ώρες, πριν διαγραφεί εντελώς.

Μάλιστα, η διαδικασία λήψης φωτογραφιών, έρχεται με ενισχυμένα χαρακτηριστικά, καθώς έχει πολλές επιλογές για εφέ, stickers και γραφικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να περάσουμε καλύτερα το δικό μας «μήνυμα της ημέρας». 

 

Φαίνεται ότι το πείραμα με το Instagram Stories πέτυχε, γι' αυτό και υιοθετείται και σε άλλες εφαρμογές που ανήκουν στο Facebook. Οι αναβαθμίσεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς συνέχεια διαβάζουμε για επερχόμενες αλλαγές - όχι μόνο στο Messenger αλλά και σε ό,τι ανήκει στο Facebook (επί τη ευκαιρία να θυμίσουμε πως είναι προ των πυλών το Instagram Live).

Λίγες μέρες πριν, το Messenger είχε ανακοινώσει και την προσθήκη παιχνιδιών ως feature. Μπορούν οι χρήστες να προκαλούν τους φίλους τους να σπάζουν ρεκόρ σε διάφορα γνωστά παιχνίδια, όπως είναι το Pacman.

Οι αλλαγές είναι κάτι που λατρεύει το Facebook και γι' αυτό τις βλέπουμε τόσο συχνά. Εμείς αναμένουμε με ανυπομονησία το 2017, καθώς όλο και περισσότερες είναι οι υποσχέσεις για αναβαθμίσεις που θα βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης! Και φυσικά τις διαφημιστικές μας καμπάνιες (και τα χρήματα που θα επενδύουμε σ' αυτές)!

Blogger/Curator @ DisruptCyprus.com

maria papadouri150

Maria Papadouri
My professional focus is helping brands create awareness utilising social media, blogging and online advertisement. I am Content Crafter writing about Social Media Marketing, I provide consulting regarding Social Media and I am a Digital Marketing Trends Follower.

You can read on my personal blog - Social Media World - detailed articles on how Social Media can strengthen online presence.

Tweet me @maria_papadouri or follow me on Facebook, Instagram, LinkedIn