10 τρόποι για δυναμική παρουσία στο Instagram (Μέρος 2ο)‏

SMWTIPS
Typography

Αφού είδαμε στο πρώτο μέρος τη μέθοδο Cross Promotion, εδώ θα αναλύσουμε ένα πολύ δυνατό στοιχείο που είναι διάχυτο στο Instagram.

Κι αυτό είναι τα Emojis.

Τα emojis είναι οι χαρακτηριστικές εικόνες που αντικαθιστούν διάφορες λέξεις, είτε πρόκειται για συναίσθημα, είτε για σύμβολα.

Είναι ένας καθολικός τρόπος αναγνώρισης, καθώς τα βρίσκουμε σε όλες τις γλώσσες. Από κάποια emojis μπορούμε να καταλάβουμε ακόμη και τι θέλουν να πουν οι χρήστες που δεν μιλάμε τη γλώσσα τους.

 

Τα emojis κατακλύζουν το Instagram

Έρευνες για το Instagram αναφέρουν πως γύρω στο 50% όλων των περιγραφών και των σχολίων έχουν τουλάχιστον ένα emoji.

Έχει βοηθήσει πολύ και το γεγονός ότι τα Android και τα iOS φέρουν προεγκαταστημένα πολλά emojis. Και από τη στιγμή που το Instagram τρέχει μόνο σε κινητά, έχει αυξηθεί κατακόρυφα η χρήση τους.

 

Βάλε τα στο username

Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις emojis και στο username σου, κάνοντάς το να ξεχωρίζει περισσότερο ή διαφημίζοντας έτσι τη δουλειά σου.

Αν π.χ. ασχολείσαι με φωτογραφίσεις, με το να βάλεις μια κάμερα στο username σου, αυτόματα όσοι ψάχνουν για φωτογράφους θα μπορούν να σε δουν.

 

Αυτά όσον αφορά στα emojis. Ακολουθεί σύντομα το 3ο μέρος!

 

Blogger/Curator @ DisruptCyprus.com

maria papadouri150

Maria Papadouri
My professional focus is helping brands create awareness utilising social media, blogging and online advertisement. I am Content Crafter writing about Social Media Marketing, I provide consulting regarding Social Media and I am a Digital Marketing Trends Follower.

You can read on my personal blog - Social Media World - detailed articles on how Social Media can strengthen online presence.

Tweet me @maria_papadouri or follow me on Facebook, Instagram, LinkedIn