10 τρόποι να δυναμώσετε την παρουσία σας στο Instagram (Μέρος 1ο)

SMWTIPS
Typography

Το Instagram είναι ένα δίκτυο από το οποίο δεν μπορούν να λείπουν τα brands.

Η μεγάλη του επέκταση το κάνει αναπόσπαστο κομμάτι στις διαδικτυακές μας καμπάνιες και με σωστή χρήση μπορούμε να μεγαλώσουμε περαιτέρω τη βάση των followers μας.

Οφείλουμε να έχουμε στρατηγική, η οποία να περιλαμβάνει το συγκεκριμένο δίκτυο. Και όπως και στα υπόλοιπα δίκτυα, χρειάζεται μεγάλη συνέπεια στην ανάρτηση φωτογραφιών, αλλά και στην αλληλεπίδραση με άλλους χρήστες.

Σ’ αυτόν τον οδηγό, θα δούμε 10 τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εδραιώσουμε το όνομά μας στο Instagram. Θα ολοκληρώσουμε τον οδηγό σε 10 μέρη, με το παρόν μέρος να επικεντρώνεται στο Cross Promotion.

Τι είναι το Cross Promotion;

Με τον ορισμό αυτό, εννοούμε το υλικό που δημιουργούμε για ένα δίκτυο, να το διαμοιράζουμε και στα υπόλοιπα.

Αν για παράδειγμα τραβήξουμε μια όμορφη φωτογραφία για το Instagram, μπορούμε να την ανεβάσουμε στο blog μας, να την κάνουμε ανάρτηση στο Facebook ή να τη στείλουμε με ένα Tweet στο Twitter.

Έχοντας παρουσία σε πολλά δίκτυα, μπορούμε να διαφημίσουμε το λογαριασμό που θέλουμε περαιτέρω. Μπορούμε δηλαδή, να γράψουμε στο blog μας για τις αποκλειστικότητες που έχει ο λογαριασμός μας στο Instagram ή να καλέσουμε τον κόσμο στο Facebook να μας ακολουθήσει στο άλλο μας δίκτυο.

Γενικά με τη μέθοδο Cross Promotion βοηθάμε όλους μας τους λογαριασμούς να πάρουν περισσότερη κίνηση και να προωθηθούν περαιτέρω.

Μείνετε συντονισμένοι για το δεύτερο μέρος για μια δυνατή παρουσία στο Instagram!

Blogger/Curator @ DisruptCyprus.com

maria papadouri150Μαρία Παπαδούρη
Editor @DisruptCyprus 

Tweet me @maria_papadouri
Follow me on Facebook, Instagram, LinkedIn