Οικονομική εκστρατεία του Πανεπιστημίου Κύπρου για την έρευνα που σχετίζεται με την αντιμετώπιση λοιμώδων νοσημάτων.

Οικονομική εκστρατεία του Πανεπιστημίου Κύπρου για την έρευνα που σχετίζεται με την αντιμετώπιση λοιμώδων νοσημάτων.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου απέστειλε δελτίο τύπου και καλεί την κόσμο σε οικονομική εκστρατεία. Η οικονομική εκστρατεία έχει σαν στόχο την αντιμετώπιση της εμφάνισης λοιμωδών νοσημάτων και την προετοιμασία για πιθανές μελλοντικές λοιμώξεις μολυσματικών ασθενειών όπως ο COVID-19.

Το δελτίο τύπου αναφέρει: "Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με αφορμή την πρόσφατη κρίση της πανδημίας του COVID-19 απευθύνει πρόσκληση σε άτομα και φορείς να ενισχύσουν την επιστημονική έρευνα που εξειδικεύεται στην εμφάνιση και την επανεμφάνιση λοιμωδών νοσημάτων. Για το σκοπό αυτό, αποφάσισε να εγκαινιάσει οικονομική εκστρατεία, με τίτλο «Η Έρευνα Σώζει Ζωές», για να ενισχυθεί η έρευνα που πραγματοποιείται στο ίδρυμα στο συγκεκριμένο τομέα.

Στηρίξτε το DisruptCyprus μέσω του Patreon


Δεν παίρνουμε καμία οικονομική βοήθεια από εταιρείες ή άλλους οργανισμούς. Στηριζόμαστε μόνο πάνω στους αναγνώστες μας και τους συνδρομητές μας μέσω του Patreon. Χωρίς εσάς δεν υπάρχει DisruptCyprus.

Στηρίξτε μας εδώ


Κύριος στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η προσφορά στην ανθρωπότητα προκειμένου να αντιμετωπιστεί τόσο η υφιστάμενη κρίση όσο και να καταστεί δυνατή η προετοιμασία για πιθανές μελλοντικές λοιμώξεις μολυσματικών ασθενειών. Αυτή η νέα σημαντική οικονομική εκστρατεία του Πανεπιστημίου Κύπρου αποσκοπεί στο να καταστήσει εφικτή την απόκτηση μόνιμης και αναγκαίας ερευνητικής υποδομής αλλά και την εργοδότηση ερευνητικού προσωπικού, προσφέροντας έτσι πολλαπλά οφέλη στην Κύπρο.

Δωρεές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για την ενίσχυση της ερευνητικής δραστηριότητας που σχετίζεται με τις λοιμώξεις μολυσματικών ασθενειών μπορούν να γίνουν μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου: CY05 0020 0195 0000 3570 1319 4276 και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας δωρεών του Πανεπιστημίου Κύπρου από τη σελίδα του Γραφείου Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων: http://www.ucy.ac.cy/support-ucy.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων στο τηλέφωνο 22894366 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.."


Follow DisruptCyprus via social media to get updates for upcoming podcast sessions on Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin and subscribe to our Youtube channel.

Panis Pieri
Author: Panis PieriWebsite: http://panispieri.com
Growth Hacker. Founder at YourGrowth Media, DisruptCyprus.com, DisruptEurope.eu and DTalks.
Keep innovating and digitally disrupting the world by generating positive social change.

Watch #DisruptCyprusLive

More Articles

Upcoming #DisruptCyprusLive

More Articles

Events supported by DisruptCyprus

More Articles

Το SPIRIT - ένα έργο διαρκείας της Ελεάνας Αλεξάνδρου - δημιουργήθηκε εν μέσω της πανδημίας και σε συνθήκες περιορισμού. Σχεδιάστηκε ειδικά για να μεταδοθεί σε live...