Η ιστορία του DisruptCyprus.com

Η ιστορία του DisruptCyprus.com

To DisruptCyprus.com είναι μια ειδησεογραφική διαδικτυακή εφημερίδα που ασχολείται με θέματα τεχνολογίας, νεοφυών επιχειρήσεων, καινοτομίας και έρευνας στην Κύπρο. Η θεματολογία μας περιέχει επίσης συνεντεύξεις Κύπριων ιδρυτών νεοφυών επιχειρήσεων, ακαδημαικών και επιχειρηματιών, κάλυψη εκδηλώσεων νεοφυών επιχειρήσεων, τεχνολογίας, έρευνας και καινοτομίας.

Ο ιδρυτής μας Panis Pieri άρχισε το μπλογκ καινοτομίας τον Μάρτιο του 2015 μέσω των κοινωνικών δικτύων. Τον Αύγουστο του 2015 δημιουργήσαμε την RiseTech Media και τον Ιούλη του 2019 αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε την ειδησεογραφική εφημερίδα μας. Τα τελευταία χρόνια μεγαλώσαμε οργανικά και με ελάχιστη διαδικτυακή διαφήμιση, δημιουργώντας δικό μας περιεχόμενο, καλύπτοντας 500+ εκδηλώσεις τεχνολογίας και νεοφυών επιχειρήσεων σε Κύπρο και εξωτερικό.

Σε αυτό το σημείο, θέλουμε να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους μας στήριξαν τα τελευταία χρόνια, στους αναγνώστες μας και στις τεχνολογικές κοινότητες που αγκάλιασαν το περιεχόμενο μας από την πρώτη στιγμή.

Τα κοινωνικά δίκτυα του DisruptCyprus.com έχουν μεγαλώσει οργανικά από το 2015 και έχουν μαζέψει περισσότερες από 14,000 αναγνώστες (συλλεκτικά σε όλα τα κανάλια). Συνδεθείτε με το κανάλι που προτιμάτε πιο κάτω:

Facebook: www.facebook.com/disruptcyprus  
Twitter: www.twitter.com/disruptcyprus  
Instagram: www.instagram.com/disruptcyprus  
LinkedIn: www.linkedin.com/company/disruptcyprus/ 
DisruptCyprus WebTV: www.DisruptCyprus.tv  

Av έχετε μια νεοφυή επιχείρηση ή τεχνολογική εταιρεία ή ένα πρόγραμμα καινοτομίας που σχετίζεται με την Κύπρο τότε στείλτε μας τα δελτία τύπου σας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Υ.Γ Αν σας ενδιαφέρει να προωθήσετε την επιχείρηση ή τις υπηρεσίες σας μέσω του DisruptCyprus.com τότε επικοινωνήστε με τον ιδρυτή μας Panis Pieri στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

DisruptCyprus.com
Author: DisruptCyprus.comWebsite: http://disruptcyprus.com
Συντακτική ομάδα
To DisruptCyprus.com είναι μια ειδησεογραφική διαδικτυακή εφημερίδα που ασχολείται με θέματα τεχνολογίας και νεοφυών τεχνολογικών επιχειρήσεων (startups) στην Κύπρο.

H RiseTech Media στηρίζει


Το AgileHR meetup που διοργανώνεται στην Λεμεσό από το Cyprus Agile και Innovation Community. Πατήστε εδώ για πληροφορίες & εγγραφή. 

Το διαγωνισμό ρομποτικής Robotex Cyprus που διοργανώνεται από το Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Ακολουθήστε τα κοινωνικά τους δίκτυα για όλα τα νέα του διαγωνισμού.